![Koktajl Signature](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw330e8477/images/content-recipes/HD_720/LC_20211124_GB_RC_CI_r0000000001797_ENG.jpg)
Ten odświeżający koktajl z granatem i rozmarynem przyda się na każdą imprezę. Podawaj w kieliszkach Le Creuset by wznieść świąteczny toast.
Główne SKŁADNIKI
- Owoce
Składniki
Przygotowanie
Składniki
- 90 ml syropu z granatu
- 750 ml schłodzonego wytrawnego lub bezalkoholowego wina.
- Petski granatu do dekoracji
- Rozmaryn lub bazylia do dekoracji
-
Przygotowanie
-
1Rozlej syrop na 6 kielszków (15 ml na kieliszków) i do każdego z nich dolej wino. Do każdego kieliszka dodaj pestki granatu i gałązkę rozmarynu. Serwuj na zimno i delektuj się smakiem.