21301240000430
21301240000430
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo

Pinch to zoom

Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo

1.255,00 zł
Zawiera VAT
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
Edytuj
1.255,00 zł
Zawiera VAT
delivery

Fantastyczna darmowa dostawa

Przy wszystkich zamówieniach powyżej 200 zł.

calendar

Dożywotnia Gwarancja.

Na naszą kolekcję Żeliwa.

pots

100 lat wspaniałego kunsztu

Upieczenie przepysznego bochenka chleba w zaciszu własnego domu jeszcze nigdy nie było takie łatwe. Specjalna brytfanna do pieczenia chleba, wykonana z naszego kultowego żeliwa zapewniającego doskonałe rozprowadzanie ciepła, została zaprojektowana z myślą o wypieku chleba niczym w piekarni. Pokrywka w kształcie kopuły zatrzymuje parę wodną i zapewnia jej cyrkulację, umożliwiając uzyskanie idealnie wyrośniętego wypieku pełnego smaku, a dzięki niskoprofilowej podstawie chleb piecze się równomiernie i zyskuje złotą, chrupiącą skórkę ozdobioną trzema charakterystycznymi pierścieniami Le Creuset. Dzięki emaliowanemu wnętrzu w kolorze Matowym Czarnym oraz ergonomicznym gałkom i uchwytom brytfanny do pieczenia chleba Le Creuset możesz z łatwością piec jak profesjonaliści w zaciszu własnego domu.
Cechy:
  • Zawsze na chłodno: nasze gałki są odporne na wysokie temperatury (do 260°C) i zostały zaprojektowane tak, by zapewnić pewny chwyt przy podnoszeniu pokrywki, nawet w rękawicach.

  • Uchwyt jak marzenie: nasze duże uchwyty umożliwiają bezproblemowe przestawianie naczynia z kuchenki do piekarnika lub na stół, nawet w rękawicach.

  • Świetny smak jedzenia: żeliwo zatrzymuje ciepło, by potrawy gotowały i smażyły się równomiernie. Twoje pyszne potrawy dłużej pozostaną też ciepłe na stole.

  • Łatwe chwytanie: stylowe i wygodne uchwyty umożliwiają bezpieczne podnoszenie.

  • Nie za gorąco: gotuj na stałym, małym lub średnim ogniu, aby zadbać o żeliwo i uzyskać pyszne efekty.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

Materiał:

Emaliowane Żeliwo

Wyprodukowano w:

Francja

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

21301240000430

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Zakres temperatur:

-23℃ do 260℃

Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie:
  • Specjalna konstrukcja: Dzięki konstrukcji przypominającej klosz brytfanna jest lepiej przystosowana do wypieków, w szczególności do pieczenia chleba.

  • Rezultaty niczym w piekarni: Pokrywka w kształcie kopuły zatrzymuje parę wodną, która – podobnie jak w piekarniczym piecu parowym – cyrkuluje, tworząc chrupiącą skórkę i delikatny miąższ.

  • Rozpoznawalna jakość: Wypukły napis „Le Creuset” na brzegach i autentyczne trzy pierścienie marki na spodzie chleba.

  • Do wszystkich ulubionych dań: Naczynie do pieczenia chleba nadaje się do przygotowywania wszystkich rodzajów wypieków, zarówno tych słodkich, jak i wytrawnych, oraz do pieczenia mięs, warzyw i nie tylko.

  • Wnętrze w kolorze Matowym Czarnym: Z czasem na powierzchni matowej emalii powstaje patyna, która poprawia wydajność pieczenia.

  • Możliwość używania w piekarniku i na kuchence: Naczynie nadaje się do użytku na wszystkich rodzajach kuchenek oraz w piekarniku nagrzanym do temperatury 260°C.

Czyszczenie:
  • Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

  • Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

  • Nie używaj ściernych środków czyszczących ani metalowych, bardzo szorstkich lub twardych ścierek lub szczotek na żadnej z powierzchni.

  • Po umyciu dokładnie wysusz produkt i przechowuj go w suchym miejscu.

  • Korpus brytfanny: Brytfanny z wbudowanymi uchwytami żeliwnymi i fenolowymi gałkami można myć w zmywarce. Jednak stałe zmywanie naczyń może prowadzić do stępienia emalii.

  • Pokrywka: pokrywy ze stali nierdzewnej i pokrętłami fenolowymi można myć w zmywarce. Pokrywki ze złotymi, opalizującymi, miedzianymi i czarnymi niklowanymi pokrętłami należy myć ręcznie, aby zachować ich wykończenie.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
A B C D E
24
24 4 17.6 25.1 1.6
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość; E = Pojemność;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.
Upieczenie przepysznego bochenka chleba w zaciszu własnego domu jeszcze nigdy nie było takie łatwe. Specjalna brytfanna do pieczenia chleba, wykonana z naszego kultowego żeliwa zapewniającego doskonałe rozprowadzanie ciepła, została zaprojektowana z myślą o wypieku chleba niczym w piekarni. Pokrywka w kształcie kopuły zatrzymuje parę wodną i zapewnia jej cyrkulację, umożliwiając uzyskanie idealnie wyrośniętego wypieku pełnego smaku, a dzięki niskoprofilowej podstawie chleb piecze się równomiernie i zyskuje złotą, chrupiącą skórkę ozdobioną trzema charakterystycznymi pierścieniami Le Creuset. Dzięki emaliowanemu wnętrzu w kolorze Matowym Czarnym oraz ergonomicznym gałkom i uchwytom brytfanny do pieczenia chleba Le Creuset możesz z łatwością piec jak profesjonaliści w zaciszu własnego domu.
Cechy:
  • Zawsze na chłodno: nasze gałki są odporne na wysokie temperatury (do 260°C) i zostały zaprojektowane tak, by zapewnić pewny chwyt przy podnoszeniu pokrywki, nawet w rękawicach.

  • Uchwyt jak marzenie: nasze duże uchwyty umożliwiają bezproblemowe przestawianie naczynia z kuchenki do piekarnika lub na stół, nawet w rękawicach.

  • Świetny smak jedzenia: żeliwo zatrzymuje ciepło, by potrawy gotowały i smażyły się równomiernie. Twoje pyszne potrawy dłużej pozostaną też ciepłe na stole.

  • Łatwe chwytanie: stylowe i wygodne uchwyty umożliwiają bezpieczne podnoszenie.

  • Nie za gorąco: gotuj na stałym, małym lub średnim ogniu, aby zadbać o żeliwo i uzyskać pyszne efekty.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

Materiał:

Emaliowane Żeliwo

Wyprodukowano w:

Francja

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

21301240000430

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Zakres temperatur:

-23℃ do 260℃

Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie:
  • Specjalna konstrukcja: Dzięki konstrukcji przypominającej klosz brytfanna jest lepiej przystosowana do wypieków, w szczególności do pieczenia chleba.

  • Rezultaty niczym w piekarni: Pokrywka w kształcie kopuły zatrzymuje parę wodną, która – podobnie jak w piekarniczym piecu parowym – cyrkuluje, tworząc chrupiącą skórkę i delikatny miąższ.

  • Rozpoznawalna jakość: Wypukły napis „Le Creuset” na brzegach i autentyczne trzy pierścienie marki na spodzie chleba.

  • Do wszystkich ulubionych dań: Naczynie do pieczenia chleba nadaje się do przygotowywania wszystkich rodzajów wypieków, zarówno tych słodkich, jak i wytrawnych, oraz do pieczenia mięs, warzyw i nie tylko.

  • Wnętrze w kolorze Matowym Czarnym: Z czasem na powierzchni matowej emalii powstaje patyna, która poprawia wydajność pieczenia.

  • Możliwość używania w piekarniku i na kuchence: Naczynie nadaje się do użytku na wszystkich rodzajach kuchenek oraz w piekarniku nagrzanym do temperatury 260°C.

Czyszczenie:
  • Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

  • Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

  • Nie używaj ściernych środków czyszczących ani metalowych, bardzo szorstkich lub twardych ścierek lub szczotek na żadnej z powierzchni.

  • Po umyciu dokładnie wysusz produkt i przechowuj go w suchym miejscu.

  • Korpus brytfanny: Brytfanny z wbudowanymi uchwytami żeliwnymi i fenolowymi gałkami można myć w zmywarce. Jednak stałe zmywanie naczyń może prowadzić do stępienia emalii.

  • Pokrywka: pokrywy ze stali nierdzewnej i pokrętłami fenolowymi można myć w zmywarce. Pokrywki ze złotymi, opalizującymi, miedzianymi i czarnymi niklowanymi pokrętłami należy myć ręcznie, aby zachować ich wykończenie.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
A B C D E
24
24 4 17.6 25.1 1.6
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość; E = Pojemność;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo