SS0324
SS0324
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej

Pinch to zoom

Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej

1.399,00 zł
Zawiera VAT
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Essential 2-częściowy zestaw patelni ze stali nierdzewnej
Edytuj
1.399,00 zł
Zawiera VAT
delivery

Fantastyczna darmowa dostawa

Przy wszystkich zamówieniach powyżej 200 zł.

calendar

Dożywotnia Gwarancja.

Na naszą kolekcję Żeliwa.

pots

100 lat wspaniałego kunsztu

Dzięki 2-warstwowej powłoce ceramicznej i wielowarstwowej konstrukcji nasze patelnie ze stali nierdzewnej nieprzywierające równomiernie rozprowadzają ciepło i łatwo uwalniają żywność. Zestaw zawiera 24- i 28-centymetrową patelnię, dzięki czemu idealnie nadaje się do przyrządzania potraw, które mają tendencję do przyklejania się.
Cechy:
  • Wielowarstwowa technologia 3-ply: połączyliśmy najwyższej jakości stal nierdzewną oraz aluminium, by stworzyć trójwarstwowy materiał, który równomiernie i delikatnie rozprowadza ciepło po całej patelni. Materiał ten charakteryzuje się szybką oraz równą dystrybucją ciepła i świetnie nadaje się do codziennego użytkowania.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

  • Wybierz płytę kuchenną: Nasze naczynia 3-Ply ze stali nierdzewnej nadają się do wszystkich płyt grzewczych i tradycyjnego piekarnika i są bezpieczne w temperaturze do 260°C. Nie nadają się do kuchenek mikrofalowych.

Materiał:

Stal Nierdzewna

Wyprodukowano w:

Indie

Gwarancja:

10 lat

SKU:

53088000010000

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Użytkowanie

Można myć w zmywarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

  • Przy pierwszym smażeniu wlej tyle oleju roślinnego, aby pokrył powierzchnię dna. Delikatnie podgrzej olej i obracaj produktem tak, aby nanieść go również na boczne ścianki. Zdejmij produkt ze źródła ciepła i zostaw do ostygnięcia, a następnie wyczyść ręcznikiem papierowym.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. Przybory metalowe mogą być używane przy zachowaniu ostrożności, ale nie powinno się nimi skrobać po powierzchni produktu, ponieważ może to spowodować jego uszkodzenie.

  • Używaj produktu na palniku odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj produkt stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać większy ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Aby smażyć bez tłuszczu, podgrzej produkt na średnim ogniu przez około 2 minuty. Po tym czasie naczynie jest gotowe, aby umieścić w nim jedzenie. Nie zostawiaj produktu bez nadzoru i nie pozwól, by sucha powłoka nieprzywierająca się przegrzała. Może to spowodować jej uszkodzenie.

  • Jeśli używasz kuchenki indukcyjnej, korzystaj z funkcji „booster” wyłącznie do szybkiego podgrzewania dużej ilości wody.

  • Jeśli korzystasz z soli, nie syp jej bezpośrednio na powierzchnię ze stali nierdzewnej. Dodaj ją do gorącej wody lub potrawy, by uniknąć uszkodzenia produktu.

  • Najlepszy rezultat osiągniesz, umieszczając produkt na blasze lub ruszcie. Nigdy nie kładź produktu na dnie piekarnika – może to wpłynąć na zwiększenie się temperatury pieczenia, a co za tym idzie szybszego, niekontrolowanego pieczenia, które może spowodować uszkodzenie produktu.

  • Jeśli korzystasz z funkcji grillowania, pamiętaj by zachować przynajmniej 5 cm przerwy pomiędzy źródłem ciepła a górną częścią produktu.

Czyszczenie:
  • Zanim wyczyścisz produkt poczekaj kilka minut, aby produkt się wystudził. Nie zanurzaj i nie napełniaj gorącego produktu zimną wodą, ponieważ gwałtowne zmiany temperatury mogą go uszkodzić.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
Dzięki 2-warstwowej powłoce ceramicznej i wielowarstwowej konstrukcji nasze patelnie ze stali nierdzewnej nieprzywierające równomiernie rozprowadzają ciepło i łatwo uwalniają żywność. Zestaw zawiera 24- i 28-centymetrową patelnię, dzięki czemu idealnie nadaje się do przyrządzania potraw, które mają tendencję do przyklejania się.
Cechy:
  • Wielowarstwowa technologia 3-ply: połączyliśmy najwyższej jakości stal nierdzewną oraz aluminium, by stworzyć trójwarstwowy materiał, który równomiernie i delikatnie rozprowadza ciepło po całej patelni. Materiał ten charakteryzuje się szybką oraz równą dystrybucją ciepła i świetnie nadaje się do codziennego użytkowania.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

  • Wybierz płytę kuchenną: Nasze naczynia 3-Ply ze stali nierdzewnej nadają się do wszystkich płyt grzewczych i tradycyjnego piekarnika i są bezpieczne w temperaturze do 260°C. Nie nadają się do kuchenek mikrofalowych.

Materiał:

Stal Nierdzewna

Wyprodukowano w:

Indie

Gwarancja:

10 lat

SKU:

53088000010000

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Użytkowanie

Można myć w zmywarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

  • Przy pierwszym smażeniu wlej tyle oleju roślinnego, aby pokrył powierzchnię dna. Delikatnie podgrzej olej i obracaj produktem tak, aby nanieść go również na boczne ścianki. Zdejmij produkt ze źródła ciepła i zostaw do ostygnięcia, a następnie wyczyść ręcznikiem papierowym.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. Przybory metalowe mogą być używane przy zachowaniu ostrożności, ale nie powinno się nimi skrobać po powierzchni produktu, ponieważ może to spowodować jego uszkodzenie.

  • Używaj produktu na palniku odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj produkt stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać większy ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Aby smażyć bez tłuszczu, podgrzej produkt na średnim ogniu przez około 2 minuty. Po tym czasie naczynie jest gotowe, aby umieścić w nim jedzenie. Nie zostawiaj produktu bez nadzoru i nie pozwól, by sucha powłoka nieprzywierająca się przegrzała. Może to spowodować jej uszkodzenie.

  • Jeśli używasz kuchenki indukcyjnej, korzystaj z funkcji „booster” wyłącznie do szybkiego podgrzewania dużej ilości wody.

  • Jeśli korzystasz z soli, nie syp jej bezpośrednio na powierzchnię ze stali nierdzewnej. Dodaj ją do gorącej wody lub potrawy, by uniknąć uszkodzenia produktu.

  • Najlepszy rezultat osiągniesz, umieszczając produkt na blasze lub ruszcie. Nigdy nie kładź produktu na dnie piekarnika – może to wpłynąć na zwiększenie się temperatury pieczenia, a co za tym idzie szybszego, niekontrolowanego pieczenia, które może spowodować uszkodzenie produktu.

  • Jeśli korzystasz z funkcji grillowania, pamiętaj by zachować przynajmniej 5 cm przerwy pomiędzy źródłem ciepła a górną częścią produktu.

Czyszczenie:
  • Zanim wyczyścisz produkt poczekaj kilka minut, aby produkt się wystudził. Nie zanurzaj i nie napełniaj gorącego produktu zimną wodą, ponieważ gwałtowne zmiany temperatury mogą go uszkodzić.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna