CI0166
CI0166
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo

Pinch to zoom

Patelnia do Pierogów Żeliwo

785,00 zł
Zawiera VAT
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Patelnia do Pierogów Żeliwo
Edytuj
785,00 zł
Zawiera VAT
delivery

Fantastyczna darmowa dostawa

Przy wszystkich zamówieniach powyżej 200 zł.

calendar

Dożywotnia Gwarancja.

Na naszą kolekcję Żeliwa.

pots

100 lat wspaniałego kunsztu

Pączki, kawałki jabłka, klopsiki, a nawet tapas. Ten uroczy garnek doskonale nada się do przygotowania wszelkich pyszności, które wymagają specjalnej „kapsuły”. Żeliwo zatrzymuje smak i przyspiesza proces zarumieniania, nadając potrawom niezwykłą chrupkość, natomiast drewniana rączka robi doskonałe wrażenie i chroni dłonie przed wysokimi temperaturami.
Cechy:
  • Świetny smak jedzenia: żeliwo zatrzymuje ciepło, by potrawy gotowały i smażyły się równomiernie. Twoje pyszne potrawy dłużej pozostaną też ciepłe na stole.

  • Tradycyjny wygląd: Drewniany uchwyt ma stylowy wygląd i nie nagrzewa się.

  • Nie za gorąco: gotuj na stałym, małym lub średnim ogniu, aby zadbać o żeliwo i uzyskać pyszne efekty.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

Materiał:

Emaliowane Żeliwo

Wyprodukowano w:

Francja

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

20166200000460

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub innych akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. NIE UŻYWAJ noży lub przyborów metalowych, ponieważ mogą one zadrapać emaliowaną powierzchnię produktu.

  • Używaj produktu na palniku odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj patelnię stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać duży ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Nigdy nie przesuwaj produktu na kuchence ze szklaną płytą, ponieważ może to uszkodzić produkt oraz szkło. Zawsze podnoś produkt, jeśli chcesz go przestawić.

Czyszczenie:
  • Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

  • Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

  • Nie używaj ściernych środków czyszczących ani metalowych, bardzo szorstkich lub twardych ścierek lub szczotek na żadnej z powierzchni.

  • Po umyciu dokładnie wysusz produkt i przechowuj go w suchym miejscu.

Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
A B C D
20
20 2.9 7.5 20.5
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.
Pączki, kawałki jabłka, klopsiki, a nawet tapas. Ten uroczy garnek doskonale nada się do przygotowania wszelkich pyszności, które wymagają specjalnej „kapsuły”. Żeliwo zatrzymuje smak i przyspiesza proces zarumieniania, nadając potrawom niezwykłą chrupkość, natomiast drewniana rączka robi doskonałe wrażenie i chroni dłonie przed wysokimi temperaturami.
Cechy:
  • Świetny smak jedzenia: żeliwo zatrzymuje ciepło, by potrawy gotowały i smażyły się równomiernie. Twoje pyszne potrawy dłużej pozostaną też ciepłe na stole.

  • Tradycyjny wygląd: Drewniany uchwyt ma stylowy wygląd i nie nagrzewa się.

  • Nie za gorąco: gotuj na stałym, małym lub średnim ogniu, aby zadbać o żeliwo i uzyskać pyszne efekty.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

Materiał:

Emaliowane Żeliwo

Wyprodukowano w:

Francja

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

20166200000460

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub innych akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. NIE UŻYWAJ noży lub przyborów metalowych, ponieważ mogą one zadrapać emaliowaną powierzchnię produktu.

  • Używaj produktu na palniku odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj patelnię stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać duży ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Nigdy nie przesuwaj produktu na kuchence ze szklaną płytą, ponieważ może to uszkodzić produkt oraz szkło. Zawsze podnoś produkt, jeśli chcesz go przestawić.

Czyszczenie:
  • Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

  • Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

  • Nie używaj ściernych środków czyszczących ani metalowych, bardzo szorstkich lub twardych ścierek lub szczotek na żadnej z powierzchni.

  • Po umyciu dokładnie wysusz produkt i przechowuj go w suchym miejscu.

Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
A B C D
20
20 2.9 7.5 20.5
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.