96202826001000
96202826001000
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką

Pinch to zoom

Patelnia Profesjonalna z pokrywką

1.019,00 zł
Zawiera VAT
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
Edytuj
1.019,00 zł
Zawiera VAT
delivery

Fantastyczna darmowa dostawa

Przy wszystkich zamówieniach powyżej 200 zł.

calendar

Dożywotnia Gwarancja.

Na naszą kolekcję Żeliwa.

pots

100 lat wspaniałego kunsztu

Ten szybko podgrzewający się płytki cesserole oferuje dużą powierzchnię do gotowania, dzięki czemu idealnie nadaje się do płytkiego smażenia, podsmażania, stłuczenia i nie tylko. Pokrywka zatrzymuje wilgoć, smak i składniki odżywcze, zapewniając smaczne, odżywcze potrawy, z których wszyscy będą mogli korzystać. Powiezie ją do stolika, z którego można łatwo podawać.
Cechy:
  • Precyzyjne nalewanie: praktyczny dzióbek gwarantuje czyste i łatwe wylewanie.

  • Wielowarstwowa technologia 3-ply: połączyliśmy najwyższej jakości stal nierdzewną oraz aluminium, by stworzyć trójwarstwowy materiał, który równomiernie i delikatnie rozprowadza ciepło po całej patelni. Materiał ten charakteryzuje się szybką oraz równą dystrybucją ciepła i świetnie nadaje się do codziennego użytkowania.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

  • Wybierz płytę kuchenną: Nasze naczynia 3-Ply ze stali nierdzewnej nadają się do wszystkich płyt grzewczych i tradycyjnego piekarnika i są bezpieczne w temperaturze do 260°C. Nie nadają się do kuchenek mikrofalowych.

Materiał:

Stal Nierdzewna

Wyprodukowano w:

Chiny

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

96202826001000

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Użytkowanie

Można myć w zmywarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

  • Przy pierwszym smażeniu wlej tyle oleju roślinnego, aby pokrył powierzchnię dna. Delikatnie podgrzej olej i obracaj produktem tak, aby nanieść go również na boczne ścianki. Zdejmij produkt ze źródła ciepła i zostaw do ostygnięcia, a następnie wyczyść ręcznikiem papierowym.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. Można również używać przyborów metalowych, lecz powinno się zachować ostrożność. Nie powinno się nimi skrobać po powierzchni nieprzywierającej. Unikaj uderzania metalowymi przyborami o górną krawędź produktu z nieprzywierającą powłoką, by uniknąć jej uszkodzenia. NIE NALEŻY używać mikserów, blenderów ręcznych lub elektrycznych, noży ani innych ostrych narzędzi wewnątrz patelni z nieprzywierającą powłoką, ponieważ może się ona uszkodzić.

  • Używaj produktu na palniku o odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj produkt stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać większy ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Aby smażyć bez tłuszczu, podgrzej produkt na średnim ogniu przez około 2 minuty. Następnie dodaj jedzenie.Nie pozostawiaj produktu bez nadzoru ani nie dopuszczaj do przegrzania suchej, nieprzywierającej powierzchni. Może to spowodować jej uszkodzenie.

  • Jeśli używasz kuchenki indukcyjnej, korzystaj z funkcji „booster” wyłącznie do szybkiego podgrzewania dużej ilości wody.

  • Jeśli korzystasz z soli, nie syp jej bezpośrednio na powierzchnię ze stali nierdzewnej. Dodaj ją do gorącej wody lub potrawy, by uniknąć uszkodzenia produktu.

  • Najlepszy rezultat osiągniesz, umieszczając produkt na blasze lub ruszcie. Nigdy nie kładź produktu na dnie piekarnika – może to wpłynąć na zwiększenie się temperatury pieczenia, a co za tym idzie szybszego, niekontrolowanego pieczenia, które może spowodować uszkodzenie produktu.

  • Jeśli korzystasz z funkcji grillowania, pamiętaj by zachować przynajmniej 5 cm przerwy pomiędzy źródłem ciepła a górną częścią produktu.

Czyszczenie:
  • Zanim wyczyścisz produkt poczekaj kilka minut, aby produkt się wystudził. Nie zanurzaj i nie napełniaj gorącego produktu zimną wodą, ponieważ gwałtowne zmiany temperatury mogą go uszkodzić.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
A B C D E
26
26 7.5 7.4 28 3.5
30
30 7.5 12 32 4.8
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość; E = Pojemność;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.
Ten szybko podgrzewający się płytki cesserole oferuje dużą powierzchnię do gotowania, dzięki czemu idealnie nadaje się do płytkiego smażenia, podsmażania, stłuczenia i nie tylko. Pokrywka zatrzymuje wilgoć, smak i składniki odżywcze, zapewniając smaczne, odżywcze potrawy, z których wszyscy będą mogli korzystać. Powiezie ją do stolika, z którego można łatwo podawać.
Cechy:
  • Precyzyjne nalewanie: praktyczny dzióbek gwarantuje czyste i łatwe wylewanie.

  • Wielowarstwowa technologia 3-ply: połączyliśmy najwyższej jakości stal nierdzewną oraz aluminium, by stworzyć trójwarstwowy materiał, który równomiernie i delikatnie rozprowadza ciepło po całej patelni. Materiał ten charakteryzuje się szybką oraz równą dystrybucją ciepła i świetnie nadaje się do codziennego użytkowania.

  • Najlepsze w swojej klasie: nasze produkty są wytwarzane z najszlachetniejszych materiałów w zakładach na całym świecie, dzięki czemu cechuje je jakość, jakiej oczekujesz od Le Creuset.

  • Wybierz płytę kuchenną: Nasze naczynia 3-Ply ze stali nierdzewnej nadają się do wszystkich płyt grzewczych i tradycyjnego piekarnika i są bezpieczne w temperaturze do 260°C. Nie nadają się do kuchenek mikrofalowych.

Materiał:

Stal Nierdzewna

Wyprodukowano w:

Chiny

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

96202826001000

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Użytkowanie

Można myć w zmywarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

  • Przy pierwszym smażeniu wlej tyle oleju roślinnego, aby pokrył powierzchnię dna. Delikatnie podgrzej olej i obracaj produktem tak, aby nanieść go również na boczne ścianki. Zdejmij produkt ze źródła ciepła i zostaw do ostygnięcia, a następnie wyczyść ręcznikiem papierowym.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. Można również używać przyborów metalowych, lecz powinno się zachować ostrożność. Nie powinno się nimi skrobać po powierzchni nieprzywierającej. Unikaj uderzania metalowymi przyborami o górną krawędź produktu z nieprzywierającą powłoką, by uniknąć jej uszkodzenia. NIE NALEŻY używać mikserów, blenderów ręcznych lub elektrycznych, noży ani innych ostrych narzędzi wewnątrz patelni z nieprzywierającą powłoką, ponieważ może się ona uszkodzić.

  • Używaj produktu na palniku o odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj produkt stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać większy ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Aby smażyć bez tłuszczu, podgrzej produkt na średnim ogniu przez około 2 minuty. Następnie dodaj jedzenie.Nie pozostawiaj produktu bez nadzoru ani nie dopuszczaj do przegrzania suchej, nieprzywierającej powierzchni. Może to spowodować jej uszkodzenie.

  • Jeśli używasz kuchenki indukcyjnej, korzystaj z funkcji „booster” wyłącznie do szybkiego podgrzewania dużej ilości wody.

  • Jeśli korzystasz z soli, nie syp jej bezpośrednio na powierzchnię ze stali nierdzewnej. Dodaj ją do gorącej wody lub potrawy, by uniknąć uszkodzenia produktu.

  • Najlepszy rezultat osiągniesz, umieszczając produkt na blasze lub ruszcie. Nigdy nie kładź produktu na dnie piekarnika – może to wpłynąć na zwiększenie się temperatury pieczenia, a co za tym idzie szybszego, niekontrolowanego pieczenia, które może spowodować uszkodzenie produktu.

  • Jeśli korzystasz z funkcji grillowania, pamiętaj by zachować przynajmniej 5 cm przerwy pomiędzy źródłem ciepła a górną częścią produktu.

Czyszczenie:
  • Zanim wyczyścisz produkt poczekaj kilka minut, aby produkt się wystudził. Nie zanurzaj i nie napełniaj gorącego produktu zimną wodą, ponieważ gwałtowne zmiany temperatury mogą go uszkodzić.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
Patelnia Profesjonalna z pokrywką
A B C D E
26
26 7.5 7.4 28 3.5
30
30 7.5 12 32 4.8
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość; E = Pojemność;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.