478 results
PRZEPIS
Risotto chrzanowe
Nasze kremowe Risotto z dodatkiem pikanterii chrzanu musztardowego. To niebiańskie połączenie – idealne danie główne na romantyczny domowy posiłek dla dwóch osób.
UŻYWAMY
Brytfanna w Kształcie Serca z Uchwytem do Pokrywki Serce
PRZEPIS
Ciasto czekoladowe z malinami
Maliny nadają temu bogatemu czekoladowemu ciastu charakteru. Można go jeść na ciepło jako deser lub na zimno jako ciasto.
PRZEPIS
Czerwone aksamitne babeczki w kształcie serca z lukrem
Made in our non-stick coated Heart Muffin Tray our red velvet cupcakes are a stress free bake for the one you love. This romantic scarlet coloured cake with a hint of chocolate makes a perfect valentine's gift.
PRZEPIS
Mus z białej czekolady z kardamonem i malinami
Ten aksamitny mus z białej czekolady zyskuje odrobinę wyrafinowania dzięki dodaniu kardamonu, jest to wyjątkowe danie do podania jako deser.
PRZEPIS
Tort wielkanocny z czekoladą
Warstwy bogatego, wilgotnego ciasta czekoladowego są doskonale uzupełnione soczystym nadzieniem z solonego karmelu, dodając zachwycającą równowagę słodkich i słonych smaków. Ten zapierający dech w piersiach deser to nie tylko uczta dla kubków smakowych, ale także wizualna rozkosz, co czyni go idealnym punktem centralnym obchodów Wielkanocy.
UŻYWAMY
Patera do Ciast Kamionka
PRZEPIS
Tagine z kurczaka po marokańsku
Kuchnia północnoafrykańska słynie z łączenia owoców z mięsem, drobiem, rybami i ostrymi marynatami, przy czym dania nie są zbyt słodkie. Tak jak w przypadku zapiekanek, smak wielu dań tagine naprawdę jest lepszy, gdy są one przygotowywane dzień wcześniej.
UŻYWAMY
Tagine Żeliwo
PRZEPIS
Anticuchos de Pulpo
Anticuchos de Pulpo: kolorowe przysmaki z Peru
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Japanese Tonjiru
Japanese Tonjiru: Arigato z Twoich kubków smakowych
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo