482 results
PRZEPIS
Anticuchos de Pulpo
Anticuchos de Pulpo: kolorowe przysmaki z Peru
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Japanese Tonjiru
Japanese Tonjiru: Arigato z Twoich kubków smakowych
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Kurczak z musującym winem z ziołami
Przygotuj tego luksusowego, delikatnego kurczaka w całości, gdy zamierzasz coś świętować! Powoli duszony w sosie musującym i wzbogacony aromatycznymi ziołami i warzywami. Przygotowany i udekorowany dużą ilością świeżych ziół, przepis ten podnosi jakość domowych posiłków. Podawaj go z puree ziemniaczanym lub prostą zieloną sałatą, aby posiłek był wyjątkowy.
UŻYWAMY
Flamme Dorée Brytfanna Okrągła
PRZEPIS
Truflowe Gratin Ziemniaczane
Dekadenckie przełamanie klasycznego dania. Warstwy cienko pokrojonych ziemniaków są pieczone w delikatnym, perfekcyjnym smaku, otoczone bogatym, kremowym sosem nasyconym karmelizowaną cebulą. Dodaj świeżo obrane trufle lub dodatkowy olejek trufli do górnej części gotowej zapiekanki, aby nadać jej ziemisty smak. Udekorowany świeżymi ziołami i solą morską, jest idealnym przepisem na świętowanie z przyjaciółmi i rodziną.
UŻYWAMY
Flamme Dorée Garnek Profesjonalny Gourmet
PRZEPIS
Duszona dynia z pastą harissa i czosnkowym sosem jogurtowym
To pożywne danie jest ucztą dla kubków smakowych i kolorowym dodatkiem do każdej świątecznej lub przytulnej kolacji.
UŻYWAMY
Garnek Profesjonalny Gourmet Dynia
PRZEPIS
Zupa z pieczonego kalafiora, pasternaku i rzepy
Aksamitna zupa z pewnością rozgrzeje świąteczny stół. Zupa z pieczonego kalafiora i posypać świeżymi ziołami.
UŻYWAMY
3-ply Prostokątna Brytfanna do Zapiekania Stal Nierdzewna
PRZEPIS
Konfitowana kaczka z puree ziemniaczanym i podpieczonymi szalotkami
Eleganckie i klasyczne francuskie danie, które z pewnością będzie gwiazdą na stole. Wolno gotowane udka z kaczki, delikatne i pyszne, podawane z kremowym puree ziemniaczanym, zachwycające połączenie bogatych smaków i tekstur.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Mus cytrynowy z białej czekolady z ukrytym jagodowym środkiem
Ten elegancki przysmak składa się z soczystego musu z białej czekolady nasyconego aromatyczną cytryną, w którym ukryto rozkoszne jagody. Dopełnieniem są jagody, które dodają koloru i słodyczy.
UŻYWAMY
Foremka Wieża Kamionka
PRZEPIS
Ryż z kurczakiem w jednym garnku z domowym dressingiem jogurtowym
Nasz ryż z kurczakiem w jednym garnku to klasyka w nowej odsłonie. Podawane ze specjalnym dressingiem jogurtowym i karmelizowaną cytryną, danie to charakteryzuje się nowoczesnym akcentem. Przygotowanie dania zajmuje niecałą godzinę, dzięki czemu jest to łatwy sposób na obiad w środku tygodnia.
PRZEPIS
Okoń morski z tęczowym pieprzem i sosem z trawy cytrynowej
Grubo mielone tęczowe ziarna pieprzu dodają mięsistemu okoniowi morskiemu aromatu w tym jednodaniowym posiłku przyrządzanym w Formie do Ryby Le Creuset. Wilgotną, delikatną rybę podaj z jasnym sosem śmietanowym z trawą cytrynową, który pięknie kontrastuje z pieprzem, którym pokryta jest ryba. W połowie czasu gotowania połóż pęczek szparagów obok ryby, aby były chrupiące i delikatne.