478 results
PRZEPIS
Japanese Tonjiru
Japanese Tonjiru: Arigato z Twoich kubków smakowych
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Duszona dynia z pastą harissa i czosnkowym sosem jogurtowym
To pożywne danie jest ucztą dla kubków smakowych i kolorowym dodatkiem do każdej świątecznej lub przytulnej kolacji.
UŻYWAMY
Garnek Profesjonalny Gourmet Dynia
PRZEPIS
Zupa z pieczonego kalafiora, pasternaku i rzepy
Aksamitna zupa z pewnością rozgrzeje świąteczny stół. Zupa z pieczonego kalafiora i posypać świeżymi ziołami.
UŻYWAMY
3-ply Prostokątna Brytfanna do Zapiekania Stal Nierdzewna
PRZEPIS
Konfitowana kaczka z puree ziemniaczanym i podpieczonymi szalotkami
Eleganckie i klasyczne francuskie danie, które z pewnością będzie gwiazdą na stole. Wolno gotowane udka z kaczki, delikatne i pyszne, podawane z kremowym puree ziemniaczanym, zachwycające połączenie bogatych smaków i tekstur.
UŻYWAMY
Owalna Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Mus cytrynowy z białej czekolady z ukrytym jagodowym środkiem
Ten elegancki przysmak składa się z soczystego musu z białej czekolady nasyconego aromatyczną cytryną, w którym ukryto rozkoszne jagody. Dopełnieniem są jagody, które dodają koloru i słodyczy.
UŻYWAMY
Foremka Wieża Kamionka
PRZEPIS
Ryż z kurczakiem w jednym garnku z domowym dressingiem jogurtowym
Nasz ryż z kurczakiem w jednym garnku to klasyka w nowej odsłonie. Podawane ze specjalnym dressingiem jogurtowym i karmelizowaną cytryną, danie to charakteryzuje się nowoczesnym akcentem. Przygotowanie dania zajmuje niecałą godzinę, dzięki czemu jest to łatwy sposób na obiad w środku tygodnia.
PRZEPIS
Okoń morski z tęczowym pieprzem i sosem z trawy cytrynowej
Grubo mielone tęczowe ziarna pieprzu dodają mięsistemu okoniowi morskiemu aromatu w tym jednodaniowym posiłku przyrządzanym w Formie do Ryby Le Creuset. Wilgotną, delikatną rybę podaj z jasnym sosem śmietanowym z trawą cytrynową, który pięknie kontrastuje z pieprzem, którym pokryta jest ryba. W połowie czasu gotowania połóż pęczek szparagów obok ryby, aby były chrupiące i delikatne.
PRZEPIS
Pieczony halibut z chimichurri i cytrusowym sosem winegret
Pikantny, cytrusowy winegret i sos ziołowy doskonale uzupełniają smak halibuta w tym cudownie prostym i eleganckim przepisie. Szybko się robi, dzięki czemu idealnie nadaje się na kolację w tygodniu, ale jest również wystarczająco imponujący, aby zaskoczyć gości, gdy zostanie podany przy stole w Formie do Ryby Le Creuset. Jeśli brakuje Ci czasu, kup dobrej jakości pesto w sklepie, lub przygotuj własne, używając świeżych ziół z ogrodu.
PRZEPIS
Ceviche z krewetek z cytrusami, rzodkiewką i marynowaną czerwoną cebulą
Kolorowe ceviche z krewetkami, składające się z trzech rodzajów cytrusów i pikantnej marynowanej cebuli, jest idealną letnią przekąską. W naszej wersji krewetki są krótko gotowane, aby zapewnić ich jędrność, a następnie łączone z pomarańczą, grejpfrutem i limonką, aby uzyskać słodko-kwaśną mieszankę cytrusów. Po dodaniu rzodkiewki dla chrupkości i pieczonej czerwonej papryki dla ziemistej słodyczy podaje się je wraz z chrupiącymi chipsami z bananów do maczania. Ceviche najlepiej smakuje schłodzone – przechowuj je pod przykryciem w Formie do Pieczenia Ryb w lodówce, aż będzie gotowe do podania. Kamionka pozostanie zimna na stole, utrzymując ceviche w idealnej temperaturze do podawania.
PRZEPIS
Łosoś cytrynowo-koperkowy z zieloną fasolką i sezamem
Forma do Ryby Le Creuset ułatwia pieczenie delikatnych i aromatycznych ryb, takich jak filet z łososia. Cytryna, imbir i czerwona papryka nadają łososiowi pikantnego smaku, a kokos i sezam dodają orzechowy akcent. Pieczona fasolka szparagowa razem z łososiem stanowią prosty, zdrowy i pyszny, jednodaniowy posiłek.
PRZEPIS
Łatwy przepis na chleb na zakwasie
Ten łatwy przepis na chleb na zakwasie jest idealny dla początkujących. Stworzysz doskonały bochenek o wyjątkowym smaku z nieco twardszą skórką.
UŻYWAMY
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo