CI5079
CI5079
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo

Pinch to zoom

Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo

1.185,00 zł
Zawiera VAT
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Cassadou z Fenolowy Uchwytem Żeliwo
Edytuj
1.185,00 zł
Zawiera VAT
Cancel PRODUKT WYPRZEDANY
Powiadomimy Cię, kiedy produkt powróci
Dziękujemy
Powiadomimy Cię, kiedy produkt powróci
delivery

Fantastyczna darmowa dostawa

Przy wszystkich zamówieniach powyżej 200 zł.

calendar

Dożywotnia Gwarancja.

Na naszą kolekcję Żeliwa.

pots

100 lat wspaniałego kunsztu

Tradycyjny design z archiwów Le Creuset, cassadou został zainspirowany prowansalskimi gulaszami. Jest niezwykle wszechstronny i idealny do smażenia, duszenia lub gotowania na wolnym ogniu. Kopułowata pokrywka zatrzymuje smak, wspomagając ciągłą cyrkulację ciepła i wilgoci.
Cechy:
  • Naprawdę uniwersalne naczynie: używaj go w piekarniku, na kuchence, płycie indukcyjnej, a nawet pod grillem.

  • Świetny smak jedzenia: żeliwo zatrzymuje ciepło, by potrawy gotowały i smażyły się równomiernie. Twoje pyszne potrawy dłużej pozostaną też ciepłe na stole.

  • Zatrzymują wilgoć: nasze dopasowane pokrywki pomagają zachować wilgoć i uwydatnić smak, by jedzenie było idealnie ugotowane.

  • Pomocna dłoń: Przydatny uchwyt ułatwia podnoszenie i przenoszenie między kuchenką, piekarnikiem a stołem.

Materiał:

Emaliowane Żeliwo

Wyprodukowano w:

Francja

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

25079262202422

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Zakres temperatur:

-23℃ do 200℃

Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub innych akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. NIE UŻYWAJ noży lub przyborów metalowych, ponieważ mogą one zadrapać emaliowaną powierzchnię produktu.

  • Używaj produktu na palniku odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj patelnię stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać duży ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Nigdy nie przesuwaj produktu na kuchence ze szklaną płytą, ponieważ może to uszkodzić produkt oraz szkło. Zawsze podnoś produkt, jeśli chcesz go przestawić.

Czyszczenie:
  • Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

  • Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

  • Nie używaj ściernych środków czyszczących ani metalowych, bardzo szorstkich lub twardych ścierek lub szczotek na żadnej z powierzchni.

  • Po umyciu dokładnie wysusz produkt i przechowuj go w suchym miejscu.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
A B C D E
26
26 7.7 15.3 27.7 3.6
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość; E = Pojemność;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.
Tradycyjny design z archiwów Le Creuset, cassadou został zainspirowany prowansalskimi gulaszami. Jest niezwykle wszechstronny i idealny do smażenia, duszenia lub gotowania na wolnym ogniu. Kopułowata pokrywka zatrzymuje smak, wspomagając ciągłą cyrkulację ciepła i wilgoci.
Cechy:
  • Naprawdę uniwersalne naczynie: używaj go w piekarniku, na kuchence, płycie indukcyjnej, a nawet pod grillem.

  • Świetny smak jedzenia: żeliwo zatrzymuje ciepło, by potrawy gotowały i smażyły się równomiernie. Twoje pyszne potrawy dłużej pozostaną też ciepłe na stole.

  • Zatrzymują wilgoć: nasze dopasowane pokrywki pomagają zachować wilgoć i uwydatnić smak, by jedzenie było idealnie ugotowane.

  • Pomocna dłoń: Przydatny uchwyt ułatwia podnoszenie i przenoszenie między kuchenką, piekarnikiem a stołem.

Materiał:

Emaliowane Żeliwo

Wyprodukowano w:

Francja

Gwarancja:

Dożywotnia Gwarancja

SKU:

25079262202422

Dostawa Standard 15 zł – 2-4 dni robocze Darmowa dostawa od 200 zł Zwrot Więcej szczegółów tutaj >
Zakres temperatur:

-23℃ do 200℃

Przechowywanie:

Można trzymać w zamrażarce

Przed pierwszym użyciem:
  • Udanego rozpakowywania nowego zakupu! (Pamiętaj, by usunąć etykiety i elementy opakowania.)

  • Umyj produkt Le Creuset w ciepłej wodzie z delikatnym płynem do mycia, a potem dokładnie spłucz i wysusz.

Gotowanie:
  • Zadbaj o ochronę – zawsze używaj rękawic kuchennych, gdy dotykasz gorących powierzchni.

  • Zalecamy korzystanie z silikonowych przyborów Le Creuset lub innych akcesoriów wykonanych z drewna lub plastiku odpornego na wysokie temperatury. NIE UŻYWAJ noży lub przyborów metalowych, ponieważ mogą one zadrapać emaliowaną powierzchnię produktu.

  • Używaj produktu na palniku odpowiedniej wielkości. Dzięki temu jedzenie będzie gotowało się bardziej równomiernie i zmniejszysz ryzyko zniszczenia uchwytów oraz ścianek bocznych. Jest to szczególnie istotne w przypadku kuchenek indukcyjnych: jeśli produkt zostanie postawiony na palniku o nieodpowiedniej wielkości, kuchenka może go „nie rozpoznać”.

  • Najlepsze rezultaty uzyskasz na małym lub średnim ogniu – nawet w przypadku smażenia i obsmażania. Nagrzewaj patelnię stopniowo, by potrawy ugotowały się równomiernie, dzięki czemu będą miały wspaniały smak. Jeśli musisz wykorzystać duży ogień, obniż moc palnika po osiągnięciu pożądanej temperatury.

  • Nigdy nie przesuwaj produktu na kuchence ze szklaną płytą, ponieważ może to uszkodzić produkt oraz szkło. Zawsze podnoś produkt, jeśli chcesz go przestawić.

Czyszczenie:
  • Zaczekaj, aż produkt ostygnie, nim zaczniesz go czyścić.

  • Wytrzyj wszystkie resztki z dna oraz boków produktu. Jeśli jakieś resztki przywarły do produktu, napełnij naczynie ciepłą wodą z delikatnym płynem do mycia i pozostaw do namoczenia przez 15-20 minut, a następnie wyczyść jak zwykle.

  • Nie używaj ściernych środków czyszczących ani metalowych, bardzo szorstkich lub twardych ścierek lub szczotek na żadnej z powierzchni.

  • Po umyciu dokładnie wysusz produkt i przechowuj go w suchym miejscu.

Grill
Grill
Piekarnik
Piekarnik
Kuchenka Elektryczna
Kuchenka Elektryczna
Ceramiczna płyta kuchenna
Ceramiczna płyta kuchenna
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Gazowa
Kuchenka Indukcyjna
Kuchenka Indukcyjna
A B C D E
26
26 7.7 15.3 27.7 3.6
Uwaga:
  • A = Rozmiar; B = Głębokość; C = Wysokość; D = Szerokość; E = Pojemność;
  • Wszystkie wymiary podano w cm, z wyjątkiem pojemności, która podana jest w litrach.