478 results
PRZEPIS
Serowe cannelé
Dla miłośników sera. Ten wytrawny przysmak z parmezanem i serem roquefort będzie świetnym poczęstunkiem podczas przyjęcia.
PRZEPIS
Dwa cannelé z łososiem i szczypiorkiem
Idealny dodatek do brunchowej pasty. Tradycyjne cannelé ze świeżym i wędzonym łososiem, serkiem śmietankowym i siekanym szczypiorkiem.
PRZEPIS
Ciasto kruche z wiśniami
Idealne połączenie słodyczy i kwaskowatości. Podawaj na ciepło z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.
UŻYWAMY
Głęboka Patelnia do Smażenia i Serwowania Żeliwo
PRZEPIS
Confit z pomidorów z czosnkiem
Wykorzystaj świeże, letnie warzywa, przygotowując ten przepis na confit z pomidorów. Idealnie sprawdzi się jako ciepły dodatek do sałatek lub na zapieczonym chlebie z serem.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Sałatka nicejska z łososiem w nowym stylu
Klasyczna francuska sałatka w nowej odsłonie. Smażony łosoś na szpinaku, z dodatkiem batatów, groszku i pikantnego sosu winegret z miodem i musztardą.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka
PRZEPIS
Stek z sosem Café de Paris
Przygotuj samodzielnie tę francuską kanapkę z cienkimi frytkami. Jest idealna na piknik. Sos Café de Paris idealnie pasuje do steków.
UŻYWAMY
Płytka Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Tarta z fig i orzechów makadamia
Idealna przekąska na podwieczorek: Kruche ciasto z kremem migdałowym, figami i cukrem pudrem.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Tarty
PRZEPIS
Idealnie kremowa zupa z kurczakiem i świeżymi, wiejskimi warzywami
Pożywna i poprawiająca nastrój. Ta kremowa zupa z kurczaka i warzyw idealnie komponuje się ze świeżym, wiejskim chlebem. Zupę możesz przechowywać w zamrażarce i podgrzać, kiedy przyjdzie Ci na nią ochota.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Bakłażan z winegretem czosnkowo-kminkowym, fetą i ziołami
Proste, pełne smaku danie z bakłażana. W połączeniu z intensywnym sosem winegret może stanowić danie główne lub być serwowane jako pyszny dodatek.
UŻYWAMY
Klasyczna Prostokątna Forma Kamionka
PRZEPIS
Zupa z pieczonej marchewki i pasternaku z salsą z prażonych orzechów laskowych
Smaczna, sycąca zupa z pieczoną marchewką i pasternakiem. Salsa z orzechów laskowych to idealne uzupełnienie, które dodaje chrupkości i wzbogaca teksturę.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Szafranowo-miodowa potrawka z kurczaka w sosie pomarańczowo-imbirowym
To jednogarnkowe danie z kurczakiem, inspirowane marokańskimi smakami, to łatwy i rozgrzewający posiłek w środku tygodnia.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Potrawka wołowa z miso, palonym masłem, imbirem i pieczoną dynią piżmową
Delikatna pręga wołowa marynowana w miso, wolno gotowana i podana z pieczoną dynią piżmową.