478 results
PRZEPIS
Coq au Vin Mousseux
"Mousseux" (wino musujące) jest gwiazdą tego klasycznego dania z kurczaka, gotowanego na wolnym ogniu w okrągłej specjalnej brytfannie Le Creuset. Wino wyzwala głębokie i bogate smaki zarówno w kurczaki jak i w sosie.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Magdalenki cytrynowo-tymiankowe
Te klasyczne małe i delikatne magdalenki mają w sobie właściwą równowagę skórki cytrynowej i tymianku. Idealny smakołyk na letni podwieczorek!
PRZEPIS
Placek lotaryński
Perfect for any occasion, Quiche Lorraine is a French tart consisting of a pastry crust filled with pieces of cheese and lardons of bacon.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
PRZEPIS
Ciastka rumowe
A delicious summer pudding, our rum cakes have an added twist of exotic pineapple to give that holiday feeling.
PRZEPIS
Salsa z mango
Sweet mango is paired with fiery chilli and jalapenos to create a colourful, spicy salsa. Add some heat to your dishes and pack a flavour punch with this delicious mango salsa.
PRZEPIS
Sałatka Chakalaka z kapustą
A traditional South African relish, perfect for serving with your favourite BBQ foods or with a traditional pap.