485 results
PRZEPIS
Gnocchi z karczochami i szpinakiem
Znakomite jednogarnkowe gnocchi, które najlepiej smakuje prosto z piekarnika. Nasza wersja tego klasycznego przepisu to świetny sposób na rozkoszowanie się ulubionymi serami. Możesz dodać trochę sera pleśniowego lub ricotty.
UŻYWAMY
Sauteuse ze Szklaną Pokrywką Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Puttanesca z kalafiorem i bakłażanami
Przygotuj się na zaskoczenie naszym pokrzepiającym sosem puttanesca. W wersji bezmięsnej po prostu nie dodawaj anchois.
UŻYWAMY
Patelnia z drewnianym uchwytem Żeliwo
PRZEPIS
Ciasto z karmelizowanymi brzoskwiniami
Ciesz się świeżo upieczonym ciastem prosto z piekarnika — niewiele rzeczy daje tyle satysfakcji. Szybki i przepyszny deser z wierzchem przypominającym biszkopt i karmelizowanymi brzoskwiniami, które idealnie komponują się ze śmietaną lub kremem.
PRZEPIS
Trufle czekoladowe na 3 sposoby
Gdy raz posmakujesz domowych trufli, nie skusisz się już na te ze sklepu. Uwolnij swoją inwencję twórczą, eksperymentując z wyjątkowymi zestawami smaków. Nadają się też świetnie na prezent razem z naszymi zestawami La Collection Petits Fours.
PRZEPIS
Tarta migdałowa z malinami
Ten pyszny deser nadaje się idealnie na niedzielny podwieczorek. Tak samo dobry następnego dnia. Po prostu pokrój na porcje oraz podgrzej w piekarniku przez kilka minut i podawaj z serkiem mascarpone lub lodami waniliowymi.
UŻYWAMY
Patelnia do Smażenia i Serwowania Żeliwo
PRZEPIS
Spanakopita
Niezwykle łatwy do przygotowania posiłek, który świetnie nadaje się też do gotowania na później. Resztki są pyszne i można je zapakować na zimno następnego dnia do pudełka na lunch. Przygotuj dwa razy więcej szpinaku i zamroź połowę do wykorzystania następnym razem.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Rubinowy krem z kardamonem
Rozkoszuj się luksusową prostotą przygotowania pysznego kremu. Jest nie tylko łatwy do przygotowania, ale także doskonale nadaje się do poczęstowania przyjaciół.
PRZEPIS
Deser z białą czekoladą i malinami
Rozkoszuj się deserem z mikrofali w ciągu zaledwie kilku minut. Fajny, inny - idealny. Taki jest nasz pomysł na deser na przyjecie ze znajomymi lub na piżama-party dla dzieci. Podawaj go ze swoimi ulubionymi dodatkami.
PRZEPIS
Pieczona ryba z trawą cytrynową i limonką
Aromatyczne masło z trawą cytrynową i limonką zapewni nawilżoną i smaczną rybę. Można zastąpić pstrągiem, co wydłuży czas pieczenia o 5 minut.
UŻYWAMY
Prostokątna Brytfanna do Zapiekania Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Tarta tatin z miodem, parmezanem i porem
Podawaj z cienkim plastrem sera gorgonzola u góry tarty tatin, aby roztopił się w cieple. Pyszne w połączeniu z kieliszkiem różowego wina i lekką, zieloną sałatką jako dodatek.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Niesamowite wielkanocne ciasto marchewkowe
To ciasto jest niezwykle wilgotne, lekkie i puszyste, o dużej zawartości marchewek, ananasa, przypraw i orzechów. To idealny przysmak na wielkanocny stół.
PRZEPIS
Tuńczyk smażony z mieszanką dukkah oraz pesto i kwaśną śmietaną
Ten przepis jest idealny na przyjmowanie gości, mieszanka dukkah zachwyca zarówno smakiem, jak i konsystencją oraz wspaniale komponuje się z pesto z cebulki dymki. Do podania z frytkami z batatów.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo