478 results
PRZEPIS
Grillowany stek z podpłomykami
Idealnie rumiany stek z masłem dla nadania wyraźnego smaku umami. Podawaj z domowymi grillowanymi podpłomykami.
UŻYWAMY
Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Meksykański Mule z rozmarynem i miodem
Aromatyczny i słodki – ten inspirowany meksykańską kuchnią drink z rozmarynowym miodem jest idealnie orzeźwiający na lato.
PRZEPIS
Zupa z brukselek
Idealna zupa zimowa pełna smaku i składników odżywczych.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Coq au Vin Mousseux
„Mousseux” (wino musujące) to gwiazda tego klasycznego dania z kurczaka, wolno gotowanego do perfekcji w okrągłej brytfannie żeliwnej Le Creuset. Tworzy głęboki i satysfakcjonujący smak zarówno kurczaka, jak i sosu.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Mini Cannelé de Bordeaux
Ten kultowy francuski przysmak, wzbogacony rumem i wanilią, jest idealnym przysmakiem po kolacji.
PRZEPIS
Bezglutenowe czekoladowe Brownie
Te pyszne czekoladowe brownie, wykonane z mąki z orzechów makadamia, nie zawierają glutenu. Podawaj z łyżką lodów waniliowych, aby smakowały jeszcze lepiej.
PRZEPIS
Jagnięcina wielkanocna z chrupiącą skórką, ziołami i pistacjami
Delikatne i smaczne mięso, które będzie prezentować się spektakularnie na Twoim stole.
UŻYWAMY
3-ply Prostokątna Brytfanna do Zapiekania Stal Nierdzewna
PRZEPIS
Pudding z bułeczkami wielkanocnymi
Ten prosty i pyszny deser to fantastyczny dodatek do wielkanocnych uroczystości.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
PRZEPIS
Tarta z pomidorami i serem Brie
Ta smaczna, pikantna tarta została wykonana z kupionego w sklepie ciasta, z dodatkiem pomidorów i Brie. Idealny na lekki lunch lub kolację.
UŻYWAMY
Forma do Tarty Kamionka
PRZEPIS
Lawendowo-cytrynowe mini bułeczki
Te lekkie i energiczne bułeczki są wypełnione aromatyczną lawendą. Delektuj się popołudniową herbatą i uroczystym przysmakiem na specjalne okazje.
PRZEPIS
Słodkie bułeczki z dżemem i migdałami
Owocowe, orzechowe i słodkie bułki wypełnione dżemem to absolutna przyjemność – zarówno do pieczenia, jak i do jedzenia.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka