482 results
PRZEPIS
Bułeczki z żurawiną i orzechami włoskimi
Miękkie i puszyste bułeczki z żurawiną i orzechami włoskimi świetnie smakują do brunchu lub popołudniowej kawy. Bułki piecze się na gorącej żeliwnej patelni. Stają się chrupiące zarówno od góry, jak i od dołu, a wnętrze bułek pozostaje puszyste i miękkie. Przepis został opracowany we współpracy z Food Blog Grødgrisen.
UŻYWAMY
Patelnia do Smażenia i Serwowania Żeliwo
PRZEPIS
Focaccia z rozmarynem, oliwkami i solą morską
Tradycyjna włoska focaccia pieczona jest ze świeżym rozmarynem, oliwkami i solą morską. Ten przepis pozwala uzyskać puszystą focaccia z chrupiącą skórką.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Focaccia z oliwkami, orzechami włoskimi i suszonymi figami
Żeliwne brytfanny nadają się nie tylko do gulaszu i do gotowania ryżu, ziemniaków i makaronu. Doskonale nadają się również do wypieku chleba.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo