478 results
PRZEPIS
Curry z ciecierzycy i jarmużu
Pyszne i pożywne. Curry z ciecierzycy, jarmużu i aromatycznych przypraw to wysokobiałkowe danie doskonale nadające się do podawania w ciągu tygodnia.
UŻYWAMY
Sauteuse ze Szklaną Pokrywką Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Zupa z cukinii i groszku z salsą miętowo-migdałową
Podawaj tę zupę pełną superfood jako przystawkę lub lekkie danie lunchowe. Salsa miętowo-migdałowa nadaje tej kremowej zupie doskonałą chrupiącą teksturę.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Imbirowo-pieprzowe curry z kurczakiem, ciecierzycą i jarmużem
To doskonałe danie na kolację w ciągu tygodnia najlepiej podawać z aromatycznym ryżem basmati lub ciepłym chlebem roti, aby wydobyć wszystkie smaki. Ciecierzyca i jarmuż dodają wartości odżywczej temu daniu, którego nie sposób nie wypróbować.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Tajska sałatka z wołowiny z sosem z marynowanych jagód goji, nerkowców i imbiru
Soczysty stek z antrykotu z marynowanymi jagodami goji i sosem z nerkowców i imbiru sprawia, że ta tajska sałatka z wołowiny to pyszne, zdrowe i łatwe w przygotowaniu danie lunchowe.
UŻYWAMY
Płytka Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Frittata ze szpinakiem i serem kozim podawana z pesto z pestek dyni
Do przygotowania tej frittaty, która doskonale sprawdza się jako lekkie danie lunchowe, użyj żeliwnego garnka Gourmet Le Creuset. Danie to jest pełne pożywnego szpinaku, smakowitego sera koziego i pesto z pestek dyni.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Surówka ze smażonym pstrągiem, kaparami, ogórkami i jabłkiem
TRUDNOŚĆ
Łatwy
CZAS GOTOWANIA
Do 30 min
PRZEPIS
Surówka ze smażonym pstrągiem, kaparami, ogórkami i jabłkiem
Ten smażony pstrąg tęczowy to proste i pyszne danie, które można przygotować w mniej niż godzinę, i podawać z sałatką.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo
PRZEPIS
Greckie kofty jagnięce z salsą z granatu i pistacji
Greckie kofty to pyszne pulpeciki à la kebab. Podawaj z salsami wzbogaconymi o superfood, hummusem i ciepłymi podpłomykami.
UŻYWAMY
Prostokątna Płyta Grillowa Rowkowana Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Pieczone przystawki z serem
Te małe cheeseburgery to doskonałe przystawki na przyjęcia. Majonez sriracha dodaje im pikantności.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
PRZEPIS
Grillowane pieczarki z ciabattą i fasolką po kowbojsku
Pożywne danie bezmięsne. Te doskonale grillowane grzyby najlepiej podawać z posmarowaną oliwą z oliwek ciabattą, pieczonymi pomidorami i dużą porcją fasoli.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo
PRZEPIS
Szaszłyki z grillowanego łososia i dymek w opiekanym chlebie pita
Te smaczne grillowane szaszłyki z łososia smakują doskonale podawane z chlebem pita.
UŻYWAMY
Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Pieczony naleśnik z potrójną czekoladą na gorąco
Doskonała uczta na weekend. To dekadenckie ciasto przygotowywane w naczyniu do pieczenia Le Creuset najlepiej podawać na gorąco, prosto z piekarnika z roztopionymi piankami i dużą porcją lodów waniliowych.
UŻYWAMY
Żaroodporna Blacha do Pieczenia
PRZEPIS
Sałatka niçoise z krewetkami
Wszyscy uwielbiają klasyczną sałatkę niçoise. Ten przepis jest ukłonem w stronę kultowego dania, ale wprowadza lekką wariację w postaci smażonych krewetek, aby jeszcze wzbogacić jego smak.
UŻYWAMY
Mały Talerz Kamionka