482 results
PRZEPIS
Klasyczny chleb z rodzynkami
Mimo że ten słodkawy chleb z mięsistymi rodzynkami zazwyczaj podawany jest na śniadanie, to równie dobrze można przygotować z niego przepyszny pudding chlebowy, a nawet francuskie tosty.
UŻYWAMY
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
PRZEPIS
Babka czekoladowo-pomarańczowa
Ta słodka babka o smaku czekoladowo-cytrusowym to doskonały dodatek do śniadania i brunchu. Wyśmienicie smakuje z filiżanką ulubionej herbaty lub kawy.
UŻYWAMY
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
PRZEPIS
Brioche
Brioche to podobny do chleba francuski wypiek o dużej zawartości jajek i masła, które sprawiają, że ma on delikatną skórkę. Z tego przepisu powstaje 8 bułeczek do odrywania, które smakują wyśmienicie podawane z masłem i dżemem.
UŻYWAMY
Brytfanna do pieczenia chleba Żeliwo
PRZEPIS
Zdrowe ciasto marchewkowe z polewą jogurtowo-miodową
Tradycyjne ciasto marchewkowe w dietetycznej wersji z mąki migdałowej z polewą jogurtowo-miodową. Na zdrowie!
UŻYWAMY
Kwadratowa Forma do Tarty
PRZEPIS
Curry z ciecierzycy i jarmużu
Pyszne i pożywne. Curry z ciecierzycy, jarmużu i aromatycznych przypraw to wysokobiałkowe danie doskonale nadające się do podawania w ciągu tygodnia.
UŻYWAMY
Sauteuse ze Szklaną Pokrywką Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Zupa z cukinii i groszku z salsą miętowo-migdałową
Podawaj tę zupę pełną superfood jako przystawkę lub lekkie danie lunchowe. Salsa miętowo-migdałowa nadaje tej kremowej zupie doskonałą chrupiącą teksturę.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Imbirowo-pieprzowe curry z kurczakiem, ciecierzycą i jarmużem
To doskonałe danie na kolację w ciągu tygodnia najlepiej podawać z aromatycznym ryżem basmati lub ciepłym chlebem roti, aby wydobyć wszystkie smaki. Ciecierzyca i jarmuż dodają wartości odżywczej temu daniu, którego nie sposób nie wypróbować.
UŻYWAMY
Okrągła Brytfanna Żeliwo
PRZEPIS
Tajska sałatka z wołowiny z sosem z marynowanych jagód goji, nerkowców i imbiru
Soczysty stek z antrykotu z marynowanymi jagodami goji i sosem z nerkowców i imbiru sprawia, że ta tajska sałatka z wołowiny to pyszne, zdrowe i łatwe w przygotowaniu danie lunchowe.
UŻYWAMY
Płytka Prostokątna Płyta Grillowa Żeliwo
PRZEPIS
Frittata ze szpinakiem i serem kozim podawana z pesto z pestek dyni
Do przygotowania tej frittaty, która doskonale sprawdza się jako lekkie danie lunchowe, użyj żeliwnego garnka Gourmet Le Creuset. Danie to jest pełne pożywnego szpinaku, smakowitego sera koziego i pesto z pestek dyni.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
Surówka ze smażonym pstrągiem, kaparami, ogórkami i jabłkiem
TRUDNOŚĆ
Łatwy
CZAS GOTOWANIA
Do 30 min
PRZEPIS
Surówka ze smażonym pstrągiem, kaparami, ogórkami i jabłkiem
Ten smażony pstrąg tęczowy to proste i pyszne danie, które można przygotować w mniej niż godzinę, i podawać z sałatką.
UŻYWAMY
Kwadratowa Patelnia Grillowa z Dwoma Uchwytami Żeliwo
PRZEPIS
Greckie kofty jagnięce z salsą z granatu i pistacji
Greckie kofty to pyszne pulpeciki à la kebab. Podawaj z salsami wzbogaconymi o superfood, hummusem i ciepłymi podpłomykami.
UŻYWAMY
Prostokątna Płyta Grillowa Rowkowana Aluminium Nieprzywierające
PRZEPIS
Pieczone przystawki z serem
Te małe cheeseburgery to doskonałe przystawki na przyjęcia. Majonez sriracha dodaje im pikantności.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka