478 results
PRZEPIS
Muffinki czekoladowe z nutą orzechów laskowych
Doskonały pomysł na weekendowy wypiek, łatwy do zrobienia z dziećmi. Te warte grzechu muffinki najlepiej zjeść tego samego dnia lub przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku, a przed podaniem lekko podgrzać.
UŻYWAMY
Forma na 12 Muffinów
PRZEPIS
Serowo-bekonowe twisty z ciasta francuskiego
Oto idealne przekąski, które można przygotować dla niezapowiedzianych gości. Wymieszaj i połącz nadzienie według własnych upodobań. Pamiętaj, aby dla uzyskania dodatkowego smaku użyć wyrazistego sera.
UŻYWAMY
Blacha do Pieczenia
PRZEPIS
Quiche z pieczoną dynią piżmową, szałwią i fetą
Obfite nadzienie z karmelizowanej dyni piżmowej i słonej fety sprawiają, że wypiek ten idealnie nadaje się jako poczęstunek na spotkaniu. To, co zostanie, możesz następnego dnia zjeść na lunch w biurze lub drugie śniadanie w szkole.
UŻYWAMY
Forma do Quiche i Tarty
PRZEPIS
Sernik cytrynowy
Klasyczny sernik to ulubieniec wszystkich gości. Tuż przed podaniem dodaj do niego truskawek lub jagodowego coulis.
UŻYWAMY
Tortownica
PRZEPIS
Sałatka Caprese z pieczonymi brzoskwiniami
Klasyczna Caprese w nowej odsłonie. Ten przepis to najlepsze uczczenie letnich warzyw i owoców za sprawą soczystych, słodkiej, pieczonej brzoskwini, dojrzałych pomidorów oraz kremowej mozzarelli.
UŻYWAMY
Prostokątna Forma do Zapiekania Kamionka
PRZEPIS
Risotto z ziarnami słonecznika i pesto
To risotto to świetny wybór na letni uroczysty obiad! Pełni rolę wspaniałej przystawki i dobrze sprawdza się w mniejszych porcjach ze względu na swoją kremową oraz pożywną formę.
UŻYWAMY
Garnek Gourmet Profesjonalny Żeliwo
PRZEPIS
Tarty limonkowe
Jeśli szukasz wspaniale prostego deseru, który możesz przygotować zawczasu latem, te pikantne tarty będą doskonałym wyborem. Podawane w naczyniach mini cocotte, mają odpowiednią wielkość, aby zaspokoić ochotę na coś słodkiego po posiłku.
UŻYWAMY
Mini Cocotte Kamionka
PRZEPIS
Brownie z jagodami i gorzką czekoladą
Te nieodparte brownie to idealna równowaga wykwintnej gorzkiej czekolady i świeżej kwaskowatości jagód. Można je przechowywać w hermetycznym pojemniku przez maksymalnie 4 dni, dzięki czemu będą idealne jako prowiant do zapakowania lub na wielkanocne pikniki.
PRZEPIS
Lodowe tarty cytrynowe bez pieczenia
Te tarty to świetny gotowy deser idealny do dzielenia się. To doskonały sposób na zapoznanie dzieci z kuchnią — kruszenie herbatników, topienie masła i wyciskanie cytryn nie może być bardziej ekscytujące!
UŻYWAMY
Mini Cocotte Kamionka
PRZEPIS
Mrożona herbata z hibiskusa
Ta aromatyczna mrożona herbata z hibiskusa będzie parzona i popijana na okrągło przez całe lato! Jest orzeźwiająca i stanowi wspaniałą propozycję do podania gościom w naszych eleganckich imbrykach do herbaty. Do koktajlu z imbryka można dodać odrobinę wódki.
UŻYWAMY
Klasyczny Imbryk Kamionka
PRZEPIS
Bucatini all’Amatriciana
Oto nasza wersja klasycznego przepisu na makaron. Użyj pomidorów koktajlowych w puszce, ponieważ są słodkie i soczyste oraz nadają sosowi wspaniałą konsystencję.
UŻYWAMY
Patelnia z drewnianym uchwytem Żeliwo
PRZEPIS
Letnia sałatka z owoców pestkowych i burraty
Ta sałatka będąca współczesną wersją klasycznej sałatki Caprese podkreśla smak owoców pestkowych Grillowanie owoców karmelizuje naturalne cukry i wzmacnia smak.
UŻYWAMY
Miska do Sałatek Kamionka